Speels opgezet park
Compleet ingerichte bungalows
Kindvriendelijke locatie
Zeer complete service
Uniek gelegen in glooiend landschap

Disclaimer

Download de Disclaimer in pdf

Voorwaarden
Op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten via de site van Parc Sondel zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Parc Sondel behoudt zich het recht voor de voorwaarden, waaronder deze website wordt aangeboden, te wijzigingen.

Juistheid van gegevens
Op de website van Parc Sondel wordt de grootste aandacht en zorg besteed aan de juistheid van gegevens. Parc Sondel hecht veel waarde aan de actualiteit en betrouwbaarheid van de informatie. Parc Sondel kan echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en/of op een later tijdstip aangebrachte wijzigingen. Kennelijke typfouten binden Parc Sondel niet. Prijswijzigingen voorbehouden; de op de bevestiging/factuur vermelde prijs is bindend.

Websites van derden
De website van Parc Sondel kan tevens links bevatten naar websites van derden. Parc Sondel is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan één van deze verbonden websites.

Onderlinge verwijzingen
Linken en verwijzen naar pagina's van Parc Sondel mag altijd; het web bestaat tenslotte bij de gratie van onderlinge verwijzingen. Parc Sondel stelt het wel op prijs hiervan op de hoogte te worden gesteld.

Copyright
De site van Parc Sondel is uitsluitend beschikbaar voor persoonlijk en niet commercieel gebruik. Dit betekent dat al het overige gebruik niet is toegestaan, tenzij daarvoor voorafgaand schriftelijk toestemming van Parc Sondel is verkregen.